Er is er een jarig

Er is er een jarig

Er is er een jarig

Er is er een jarig, hoera, hoera!
Dat kun je wel zien dat is hij
Dat vinden wij allen zo prettig, ja ja
En daarom zingen wij blij:
Hij leve lang, hoera, hoera,
Hij leve lang, hoera!
Hij leve lang, hoera, hoera,
Hij leve lang, hoera!

Er is er een jarig, hoera, hoera!
Dat kun je wel zien dat is zij
Dat vinden wij allen zo prettig, ja ja
En daarom zingen wij blij:
Zij leve lang, hoera, hoera,
Zij leve lang, hoera!
Zij leve lang, hoera, hoera,
Zij leve lang, hoera!

Meer Verjaardagsliedjes

Er is er een jarig zingen

Er is er een jarig zingen is een van de meest traditionele gebeurtenissen op een verjaardag. En zeg nou zelf. Een verjaardag zonder het zingen van dit verjaardagsliedje is eigenlijk niet compleet. Want zingen hoort erbij, vooral bij het uitblazen van de kaarsjes op de taart. Hoe hard kun jij dan hoera roepen?

Er is er een jarig op Youtube

Bekijk hier een leuk filmpje van het verjaardagsliedjes Er is er een jarig. Dit is een van de vele versies van dit kinderliedje dat je op Youtube kunt vinden. Heb je zin in wat inspiratie voor een komende verjaardag kijk dan even naar deze playlist!

Er is er een jarig hoera hoera

Er is er een jarig is het ultieme verjaardagsliedje. Ik kan me geen verjaardag herinneren dat we dit liedje niet gezongen hebben tijdens het uitpakken van de cadeautjes of het eten van de verjaardagstaart. Maar wat maakt dit liedje nu zo bijzonder dat iedereen het kent en iedereen Er is er een jarig mee kan zingen? Natuurlijk speelt de eenvoud mee. De tekst van Er is er een jarig is ontzettend makkelijk aan te leren.

Er is er een jarig zingen

De tekst van Er is er een jarig

De tekst van het verjaardagsliedje Er is er een jarig is bijzonder leuk en simpel. Elk kind krijgt het van jongs af aan al aangeleerd, want op elke verjaardag waar je komt wordt dit liedje gezongen. En natuurlijk niet te vergeten ook al vanaf de peuterschool op school en op de opvang. Als een kindje daar naartoe gaat natuurlijk. In de tekst van het liedje is het makkelijk te variƫren op basis van het geslacht van de jarige job. Je zingt net zo makkelijk Hij leve hoog, als Zij leve hoog, in enkelvoud of meervoud.

Verjaardagsliedjes die vaak samen worden gezongen

Er is er een jarig is een van de verjaardagsliedjes die in het repertoire van veel mensen voorkomt. Vaak wordt dit verjaardagsliedje samen gezongen met liedjes als Fijne verjaardag (Happy birthday), twee violen en een trommel en een fluit en natuurlijk Lang zal ze leven. Zo heb je een mooi setje liedjes die op elke feestelijk gelegenheid van pas komen en die iedereen uit volle borst kan meezingen!

Wat vind jij van dit verjaardagsliedje?

Wat vind jij eigenlijk van dit verjaardagsliedje? Is het een van jouw favorieten en is jouw verjaardag niet compleet zonder dat deze is gezongen of heb jij stiekem eigenlijk een ander favoriet verjaardagsliedje? Laat het ons weten via de reacties!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *