Er is er een jarig

Er is er een jarig

Er is er een jarig

Er is er een jarig, hoera, hoera!
Dat kun je wel zien dat is hij
Dat vinden wij allen zo prettig, ja ja
En daarom zingen wij blij:
Hij leve lang, hoera, hoera,
Hij leve lang, hoera!
Hij leve lang, hoera, hoera,
Hij leve lang, hoera!

Er is er een jarig, hoera, hoera!
Dat kun je wel zien dat is zij
Dat vinden wij allen zo prettig, ja ja
En daarom zingen wij blij:
Zij leve lang, hoera, hoera,
Zij leve lang, hoera!
Zij leve lang, hoera, hoera,
Zij leve lang, hoera!

Meer Verjaardagsliedjes

Er is er een jarig hoera hoera

“Er is er 1 jarig, hoera, hoera!” Een zin die iedereen meteen herkent en die onmiddellijk een glimlach op je gezicht tovert. Het verjaardagsliedje “Er is er 1 jarig” is een tijdloos klassiekertje dat ons allemaal doet glunderen en onze harten vult met vreugde.

Dit eenvoudige maar vrolijke liedje is een absolute must-have bij elke verjaardagsviering. Het begint met de opwinding van het melden van de jarige in kwestie, gevolgd door een krachtig “hoera, hoera!” dat de feestvreugde in de lucht brengt. Het deuntje is zo aanstekelijk dat je niet anders kunt dan meezingen en meeklappen, of je nu een doorgewinterde zanger bent of niet.

Wat dit liedje zo speciaal maakt, is zijn universaliteit. Het maakt niet uit waar ter wereld je je bevindt, “Er is er 1 jarig” is een melodie die iedereen begrijpt en waar iedereen zich bij betrokken voelt. Het verbindt generaties en culturen, want iedereen heeft wel eens een verjaardag gevierd, en dit deuntje brengt herinneringen en gelukkige momenten naar boven.

Of je nu een kind bent dat vol verwachting uitkijkt naar cadeautjes, een volwassene die geniet van gezelschap en taart, of een senior die de jaren in stijl viert, “Er is er 1 jarig” verenigt iedereen in een gemeenschappelijke viering van het leven. Het is een herinnering dat het vieren van verjaardagen een van de kleine geneugten van het leven is, ongeacht je leeftijd.

Dus, de volgende keer dat je de klanken van “Er is er 1 jarig” hoort, zing het luid en vol enthousiasme. Laat de vreugde stromen en vier het leven, want dat is precies waar dit liedje voor staat. Hoera, hoera!

Er is er een jarig op Youtube

Bekijk hier een leuk filmpje van het verjaardagsliedjes Er is er een jarig. Dit is een van de vele versies van dit kinderliedje dat je op Youtube kunt vinden. Heb je zin in wat inspiratie voor een komende verjaardag kijk dan even naar deze playlist!

De tekst van Er is er een jarig

De tekst van het verjaardagsliedje Er is er een jarig is bijzonder leuk en simpel. Elk kind krijgt het van jongs af aan al aangeleerd, want op elke verjaardag waar je komt wordt dit liedje gezongen. En natuurlijk niet te vergeten ook al vanaf de peuterschool op school en op de opvang. Als een kindje daar naartoe gaat natuurlijk. In de tekst van het liedje is het makkelijk te variƫren op basis van het geslacht van de jarige job. Je zingt net zo makkelijk Hij leve hoog, als Zij leve hoog, in enkelvoud of meervoud.

Verjaardagsliedjes die vaak samen worden gezongen

Er is er een jarig is een van de verjaardagsliedjes die in het repertoire van veel mensen voorkomt. Vaak wordt dit verjaardagsliedje samen gezongen met liedjes als Fijne verjaardag (Happy birthday), twee violen en een trommel en een fluit en natuurlijk Lang zal ze leven. Zo heb je een mooi setje liedjes die op elke feestelijk gelegenheid van pas komen en die iedereen uit volle borst kan meezingen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *