Lang zal ze leven

Lang zal ze leven

Lang zal ze leven

Lang zal ze leven
lang zal ze leven
lang zal ze leven in de gloria
in de gloria, in de gloria!
Hieperderpiep, hoera!
Hieperderpiep, hoera!
Hieperderpiep, hoera!

Lang zal hij leven

Lang zal hij leven
lang zal hij leven
lang zal hij leven in de gloria
in de gloria, in de gloria!
Hieperderpiep, hoera!
Hieperderpiep, hoera!
Hieperderpiep, hoera!

Lang zullen ze leven

Lang zullen ze leven
lang zullen ze leven
lang zullen ze leven in de gloria
in de gloria, in de gloria!
Hieperderpiep, hoera!
Hieperderpiep, hoera!
Hieperderpiep, hoera!

Meer Verjaardagsliedjes

Over het kinderliedje Lang zal ze leven

Dit vrolijke liedje wordt al eeuwenlang gezongen op verjaardagen. Het is een traditionele manier om de jarige te feliciteren en te wensen dat hij of zij nog lang en gelukkig mag leven.

Voor jonge kinderen is het verjaardagsliedje een belangrijk onderdeel van een verjaardagsfeestje. Ze vinden het leuk om het liedje te zingen en te dansen. Het is een manier om te laten zien dat ze de jarige graag zien en dat ze blij zijn dat hij of zij jarig is. Ouders vinden het verjaardagsliedje ook leuk. Het is een manier om hun kind te laten zien dat ze zijn of haar verjaardag belangrijk vinden. Ze vinden het ook leuk om het liedje samen met hun kind te zingen.

Lang zal ze leven is een liedje dat bij iedereen in de smaak valt. Het is een feestelijk liedje dat iedereen blij maakt.

Lang zal ze leven in verschillende vormen

Het verjaardagsliedje Lang zal ze leven kent iedereen. En iedereen snapt dan ook dat je dit liedje in verschillende vormen kunt zingen. Je kunt het zowel voor een jongen, een meisje als voor meerdere jarigen zingen. Hoe makkelijk dat gaat zie je op deze pagina. De tekst van het verjaardagsliedje Lang zal ze leven verandert eigenlijk bijna niet.

De tekst van Lang zal hij leven

Een van de belangrijkste aspecten van een goed verjaardagsliedje is de tekst. De tekst moet simpel zijn. Zo simpel dat je het liedje zo kent en zo hard mogelijk kunt meezingen. Dit geldt ook voor Lang zullen ze leven. Je zingt eerst 3 keer Lang zullen ze leven, daarna zing je twee keer in de gloria en daarna mag je losgaan met hieperdepiep hoera. Dat doe je ook weer 3 keer en je kunt verder naar het volgende verjaardagsliedje.

De tekst van het liedje is eenvoudig, maar toch heel krachtig. Het begint met een wens voor een lang leven, gevolgd door een uitnodiging om te vieren. De laatste regel, “zijn wij hier om te vieren”, benadrukt dat het verjaardagsfeestje een speciale gebeurtenis is.

Lang zal hij Leven op Youtube

Het kinderliedje Lang zal ze leven is een traditioneel verjaardagsliedje dat al eeuwenlang gezongen wordt. Het is een vrolijk liedje dat iedereen blij maakt. Als je het verjaardagsliedje Lang zal ze leven wilt luisteren, bekijken of meezingen, dan kun je het vinden op YouTube. Er zijn veel verschillende versies van het liedje beschikbaar, dus je vindt er vast een die je leuk vindt.

Sommige versies van het liedje zijn uitgevoerd door kinderkoortjes, andere door volwassenen. Er zijn ook versies met muziek en versies zonder. Je kunt het verjaardagsliedje Lang zal ze leven vinden door te zoeken op “Lang zal ze leven” of “verjaardagsliedje”. Je kunt ook zoeken op de naam van een specifieke versie van het liedje.

Als je het verjaardagsliedje Lang zal ze leven wilt gebruiken voor een verjaardagsfeestje, dan kun je het op YouTube afspelen. Je kunt ook het liedje downloaden of opnemen, zodat je het offline kunt afspelen.

Tips voor het vinden van het verjaardagsliedje Lang zal ze leven op YouTube

  • Zoek op “Lang zal ze leven” of “verjaardagsliedje”.
  • Bekijk de verschillende versies van het liedje om te vinden welke je het leukst vindt.
  • Als je een specifieke versie van het liedje zoekt, zoek dan op de naam van de versie.
  • Download of neem het liedje op als je het offline wilt afspelen.

Tips voor het zingen van Lang zal ze leven

Met onderstaande tips wordt het nog leuker om het kinderliedje Lang zal ze leven op een verjaardag te zingen. Kijk naar eens hoe blij niet alleen de jarige, maar ook jijzelf wordt.

  • Zorg ervoor dat iedereen mee kan zingen. Het is een eenvoudig liedje, dus iedereen kan het leren.
  • Zing het liedje met een vrolijke stem. Het is een feestelijk liedje, dus het moet ook feestelijk klinken.
  • Laat de kinderen mee dansen. Het is een leuke manier om het feestje te vieren.

Lang zal ze leven is een liedje dat generaties lang is doorgegeven. Het is een liedje dat altijd zal blijven bestaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *