Wie staat er op de verjaardagskaart?

Wie staat er op de verjaardagskaart

Wie staat er op de verjaardagskaart?

Wie staat er op de verjaardagskaart?
Het is Emma die vandaag verjaart.
Zij zit op de troon,
Zij draagt de kroon.
Hiep hiep hoera in de gloria.

Wie staat er op de verjaardagskaart?
Het is Stijn die vandaag verjaart.
Hij zit op de troon,
Hij draagt de kroon.
Hiep hiep hoera in de gloria.

Meer Verjaardagsliedjes

Het sturen van een verjaardagskaart

Een verjaardagskaart sturen is een leuke manier om iemand te feliciteren met zijn of haar verjaardag. Het laat zien dat je aan de jarige denkt en dat je de moeite hebt genomen om iets speciaals te doen. Hieronder vind je enkele tips voor het sturen van de perfecte kaart.

De perfecte verjaardagskaart

Er zijn veel verschillende soorten verjaardagskaarten beschikbaar, dus er is altijd een kaart die bij de jarige past. Kies een kaart die aansluit bij zijn of haar persoonlijkheid of interesses. Denk aan een kaart met een grappig plaatje, een schattig dier of een mooie bloem. Ook de binnenkant van de kaart is belangrijk. Schrijf een persoonlijke boodschap en laat de jarige weten hoe blij je voor hem of haar bent.

Vrolijke afbeelding op een verjaardagskaart

Een vrolijke afbeelding op de verjaardagskaart maakt het extra feestelijk. Kies een plaatje dat past bij de jarige of bij het thema van de verjaardag. Een feestelijke kaart met een ballonnen, taart of cadeautjes erop zal de jarige zeker aan het lachen maken. Een afbeelding maakt de kaart visueel aantrekkelijk en laat de jarige direct weten dat het een verjaardagskaart is.

Persoonlijke touch

Om de verjaardagskaart nog speciaal te maken, kun je hem of haar iets toevoegen wat uniek is voor jullie relatie. Dit kan bijvoorbeeld een foto zijn die jullie samen hebben gemaakt of een klein cadeautje dat bij de jarige past. Een persoonlijke touch maakt de verjaardagskaart nog waardevoller en zal de jarige zeker aan het lachen maken.

Leuk om te ontvangen

Tot slot is het sturen van een verjaardagskaart een leuke manier om de jarige te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Het is altijd leuk om een kaart te ontvangen en het laat de jarige weten dat hij of zij speciaal is. Laat je verbeelding de vrije loop en maak van de verjaardagskaart een feestje op de deurmat.

Tot slot over de de leukste verjaardagskaart

Tot slot, het sturen van een kaartje voor een verjaardag is een leuke manier om iemand te feliciteren met zijn of haar verjaardag. Kies de perfecte verjaardagskaart, voeg een vrolijke afbeelding toe en geef het een persoonlijke touch om de kaart nog specialer te maken. Het is altijd leuk om een verjaardagskaart te ontvangen en het laat de jarige weten dat hij of zij speciaal is. Maak er dus gerust een feestje van!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *