Dansen in de kring

Dansen in de kring

Dansen in de kring

Hiep hiep hoera, dansen in de kring.
Emma is jarig, zij mag midden in.
Hiep hiep hoera, wijs maar iemand aan,
vraag hem: ‘Wil je met mij dansen gaan?’
Tralalala Tralalala,
Tralalala la lalalalala,
Hiephiep hoera, dansen in de kring,
en een ander vriendje mag er in.

Meer verjaardagsliedjes

Verjaardagsfeestjes en dansen

Als kind hou je van feestjes, vooral verjaardagsfeestjes. Het is altijd leuk om cadeautjes te krijgen, taart te eten en met vrienden te spelen. Maar het allerleukste deel van een verjaardagsfeest is het dansen in de kring!

Dansen in de kring

Wanneer de muziek begint te spelen en iedereen in een kring staat, is het tijd om te gaan dansen. Sommige mensen dansen als een popster, terwijl anderen gewoon hun armen en benen bewegen op de muziek. Het maakt niet uit hoe je danst, het gaat erom dat je plezier hebt en met elkaar geniet van de muziek.

Vrienden en feestjes

Op een verjaardagsfeest ben je omringd door vrienden en familie, en het is geweldig om te zien hoe iedereen samenkomt om te dansen en te lachen. Soms is het zelfs zo leuk dat je niet wilt stoppen met dansen!

Een feestje vieren

Dansen in een kring is een geweldige manier om een verjaardagsfeest te vieren. Het is een manier om samen plezier te hebben en het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen kan meedoen. Dus de volgende keer dat je op een verjaardagsfeest bent, stap in de kring en laat je meevoeren door de muziek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *