Gefeliciteerd, gefeliciteerd

gefeliciteerd gefeliciteerd

Gefeliciteerd, gefeliciteerd

Gefeliciteerd, gefeliciteerd,
o wat zijn we blij.
Gefeliciteerd, gefeliciteerd,
er is er een jarig en dat ben jij.
Er is al weer een jaar voorbij
en voor de jarige zingen wij.
Gefeliciteerd, gefeliciteerd
hiep hiep hoera

Meer Verjaardagsliedjes

Feliciteren voor een kinderverjaardag

Feliciteren op een kinderverjaardag is belangrijk om de jarige op een speciaal moment in het zonnetje te zetten. Het is een mooie manier om te laten zien dat je aan hem of haar denkt en om het feest nog feestelijker te maken. Hieronder vind je enkele tips voor een leuke felicitatie voor een kinderverjaardag.

Gefeliciteerd!

Of je nu een kaart stuurt of een cadeau geeft, begin altijd met de belangrijkste boodschap: “Gefeliciteerd!” Laat de jarige weten hoe blij je voor hem of haar bent en geef een compliment over wat hij of zij voor jou betekent. Bedenk ook wat je specifiek leuk vindt aan de jarige, bijvoorbeeld zijn of haar lach, creativiteit of ondeugendheid.

Persoonlijke boodschap

Maak de felicitatie persoonlijk door verhalen over de jarige te delen. Denk aan bijzondere momenten die jullie samen hebben beleefd of aan specifieke interesses van het kind. Laat ook iets achter over de toekomst. Wat denk je dat de jarige later wordt of waar hij of zij naartoe wil gaan? Een persoonlijke boodschap maakt de felicitatie nog specialer.

Creatieve afsluiting

Tot slot kun je de felicitatie afsluiten op een leuke en creatieve manier. Maak een tekening, zing een liedje of maak een knutselwerkje. De jarige zal zich zeker gevleid voelen door de extra aandacht en moeite die je hebt gedaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *