Cadeautje, cadeautje

cadeaurje cadeautje

Cadeautje, cadeautje

Cadeautje, cadeautje
een speelgoedbeer, een bootje
cadeautje, cadeautje
wat zal het zijn?
Allemaal in een kringetje
allemaal in een rij
de eerste die wat geven mag
de eerste dat ben jij!
Uit: Radio Lawaaipapegaai.
Tekst: Burny Bos, muziek: Joop Stokkermans.
Link naar bladmuziek en mp3:
     http://www.kinderliedjes.overtuin.net/muziek_lawaaipapegaai.html 

Meer Verjaardagsliedjes

Radio Lawaaipapegaai

Radio Lawaaipapegaai was een radioprogramma van de AVRO voor kleuters. In dit radioprogramma werden alledaagse dingen voor kleuters besproken door Wieteke van Dort en Burny Bos en werden bijpassende liedjes gezongen. Cadeautje, cadeautje was een van die liedjes. Aansluitend op het succes van het radioprogramma werd er ook een televisieserie van gemaakt. Voor de nostalgie hieronder een fragment met het liedje Nattevingerwerk.

Verjaardag, cadeautjes en verrassingen

Het is mijn verjaardag en ik ben zo opgewonden! Ik word vandaag een jaar ouder en dat betekent dat ik cadeautjes krijg. Ik kan niet wachten om te zien wat mijn vrienden en familie voor mij hebben uitgekozen. Ik hou van verrassingen en cadeautjes zijn altijd een leuke verrassing.

Cadeautje, cadeautje, wat zal het zijn?

Ik loop naar de tafel waar mijn cadeaus liggen en kijk naar alle prachtige verpakkingen. Sommige zijn groot, sommige zijn klein, maar ze zijn allemaal even mooi. Ik ben zo benieuwd naar wat erin zit. Ik pak het eerste cadeau op en schud het een beetje heen en weer, maar ik kan niet raden wat erin zit. Ik maak het cadeau open en word blij verrast door een nieuwe pop of een speelgoedauto. Ik bedank iedereen en ga verder met het uitpakken van mijn cadeaus.

Geschenken die ik nooit zal vergeten

Ik krijg cadeaus die ik altijd zal onthouden, zoals een mooie jurk, een nieuwe fiets of een spannend boek. Ik ben zo dankbaar voor al mijn vrienden en familie die aan mij denken en mijn verjaardag speciaal willen maken. Ik kijk uit naar de volgende verjaardag en de verrassingen die ik dan zal krijgen.

Vieren met vrienden en familie

Na het uitpakken van mijn cadeaus is het tijd om te vieren met mijn vrienden en familie. We eten cake, dansen en spelen spellen. Ik ben zo blij dat ik deze dag mag vieren met de mensen die ik het meest liefheb. Ik kan niet wachten om de volgende verjaardag te vieren en nog meer cadeautjes te ontvangen. Hiep hoi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *