Zie ginds komt de stoomboot

Zie ginds komt de stoomboot

Zie ginds komt de stoomboot


Zie ginds komt de stoomboot
uit Spanje weer aan.
Hij brengt ons Sint Nicolaas
ik zie hem al staan.
Hoe huppelt zijn paardje
het dek op en neer,
hoe waaien de wimpels
al heen en al weer.

Zijn knecht staat te lachen
en roept ons reeds toe:
Wie zoet is krijgt lekkers;
wie stout is de roe!
Oh, lieve Sint Nicolaas
kom ook eens bij mij
en rijd toch niet stilletjes
ons huisje voorbij!

Meer Sinterklaasliedjes

Bekijk de video van Zie ginds komt de stoomboot

Wil je ook luisteren naar het sinterklaasliedje Zie ginds komt de stoomboot, kijk dan naar onderstaand filmpje. Dit filmpje komt van Youtube en daar vind je naast het sinterklaasliedje Zie ginds komt de stoomboot nog vele andere mooie liedjes die je rond 5 december kunt zingen.

Over Zie ginds komt de stoomboot

In “Zie ginds komt de stoomboot” zingen we over de stoomboot van Sinterklaas die helemaal uit Spanje komt. De tekst vertelt hoe we uitkijken naar de aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten, die met de stoomboot vol cadeautjes naar Nederland varen. We zingen over de stoom en het geluid van de boot, en hoe we Sinterklaas en zijn Pieten van verre kunnen zien aankomen.

Doe een stoomboot na!

Het allerleukste aan dit liedje is dat je het kunt zingen terwijl je vol spanning uitkijkt naar de komst van Sinterklaas. Je kunt het samen met je vriendjes en vriendinnetjes zingen, en misschien zelfs een echte stoomboot nadoen met je armen als een schoorsteen en luid “Pietengeluiden” maken!

Zie ginds komt de stoomboot heeft een lekkere melodie

En wist je dat “Zie ginds komt de stoomboot” ook een heel catchy melodie heeft? Het is een liedje dat gemakkelijk in je hoofd blijft zitten en waar je vanzelf op wilt dansen. Het maakt de hele Sinterklaasbeleving nog leuker en spannender!

Ben jij al in de stemming voor het sinterklaasfeest?

Dus, lieve kids, zet je schoen maar vast klaar, want met “Zie ginds komt de stoomboot” ben je helemaal in de stemming voor de komst van Sinterklaas. Zing, dans en geniet van dit te gekke Sinterklaasliedje dat bijdraagt aan de magie en vreugde van het Sinterklaasfeest!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *