Wie komt er alle jaren

wie komt er alle jaren

Wie komt er alle jaren

Wie komt er alle jaren,
Daar heel uit Spanje varen?
Over de grote grote zee,
Sint Nicolaas hoezee!
Wie heeft een zak vol koekjes,
Speelgoed en prentenboekjes?
Wie brengt een zak vol lekkers mee?
Sint Nicolaas hoezee!

Meer Sinterklaasliedjes

Bekijk de video van Wie komt er alle jaren

Sinterklaas brengt cadeautjes!

Elk jaar weer is het weer tijd voor Sinterklaas. Ik vind het zo leuk! Ik kan niet wachten tot hij aankomt en alle cadeautjes brengt. Ik heb al een lijstje gemaakt van dingen die ik graag zou willen hebben. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat hij er weer is en dat ik hem kan zien.

Wie komt er alle jaren

Sinterklaas komt elk jaar weer aan met zijn gevolg, de Pieten. Hij begint altijd zijn reis in Spanje en vaart dan naar Nederland. Ik ben altijd zo benieuwd naar de verhalen die hij mee zal nemen. Ik kan bijna niet wachten tot ik ze kan horen. Het is zo’n speciaal moment als hij arriveert in Nederland. Ik ben er altijd bij als hij aankomt en ik zing altijd het Sinterklaaslied voor hem.

Cadeautjes en verrassingen

Sinterklaas brengt altijd zoveel cadeautjes mee. Hij is zo lief om zoveel moeite te doen voor ons. Ik weet zeker dat hij dit jaar weer zal slagen en dat ik weer blij zal zijn met wat hij voor me mee zal nemen. Sinterklaas en zijn Pieten weten altijd precies wat je leuk vindt en wat je graag zou willen hebben. Ik ben benieuwd wat er dit jaar in mijn schoen zal zitten.

Een feest om te vieren

Ik kan niet wachten tot pakjesavond. Het is altijd zo’n leuk feest en ik ben zo blij als Sinterklaas weer in Nederland is. Ik zing graag liedjes voor hem en doe ook graag mee aan de cadeau-uitwisseling. Ik ben altijd zo blij als ik weer een cadeau krijg en ik weet zeker dat Sinterklaas en zijn Pieten er dit jaar weer voor zullen zorgen dat ik blij ben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *