Dag sinterklaasje

dag sinterklaasje

Dag sinterklaasje

Dag Sinterklaasje dag dag
Dag dag Zwarte Piet
Dag Sinterklaasje dag dag
Luister naar ons afscheidslied

Dag Sinterklaasje dag dag
Dag dag Zwarte Piet
Dag Sinterklaasje dag dag
Luister naar ons afscheidslied

Meer Sinterklaasliedjes

Een jaar vol herinneringen met Sinterklaas

Het is weer die tijd van het jaar! Het is bijna tijd om afscheid te nemen van Sinterklaas en zijn Pieten. Als kind kijk ik er elk jaar weer naar uit om Sinterklaas en zijn verhalen te verwelkomen in ons huis. Maar toch is het afscheid nemen ook altijd een beetje triest.

Herinneringen aan Sinterklaas

Ik denk terug aan alle mooie momenten die ik heb gehad met Sinterklaas. Ik herinner me de chocoladeletters en pepernoten die we op zijn avond hadden, de mooie verhalen die hij ons vertelde en de leuke cadeautjes die we kregen. Ik zal ook de gezelligheid missen van het zingen van liedjes en het uitdelen van cadeautjes.

Dag Sinterklaasje

Het is altijd moeilijk om afscheid te nemen van iemand die zo’n belangrijke rol speelt in ons leven, maar het is tijd om Sinterklaas en zijn Pieten uit te zwaaien naar Spanje. We zullen hen volgend jaar weer verwelkomen met open armen.

Een nieuw begin

Hoewel het afscheid nemen triest is, is het ook een tijd om te reflecteren op het afgelopen jaar en te kijken naar wat er komen gaat. Het is tijd om verder te gaan en op te bouwen aan mooie herinneringen voor het komende jaar. Ik kijk uit naar alles wat het nieuwe jaar ons gaat brengen!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *